Beleid Coronavirus

Het Notarieel volgt in haar beleid rond het Coronavirus (Covid-19) de richtlijnen van het RIVM.

Het Notarieel neemt de nodige voorzorgsmaatregelen om uw en onze gezondheid te beschermen.

Geplande besprekingen en passeerafspraken

Geplande besprekingen en passeerafspraken gaan in principe door. Toch liever per volmacht tekenen, dan is dat in veel gevallen mogelijk. Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Wij verzoeken je uitdrukkelijk om geen personen mee te nemen, die de akte niet hoeven te ondertekenen.

Heb je een afspraak gepland voor een bespreking? En wil je deze graag digitaal of telefonisch laten plaatsvinden? Laat het ons weten.

Bezoekers aan ons kantoor

Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, verwachten we van bezoekers aan ons kantoor dat zij zich ook aan de richtlijnen van het RIVM houden. Voel je je niet lekker? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken.

Bij aanwezigheid in ons kantoor vragen wij om de richtlijnen te blijven volgen die ons door het RIVM zijn opgelegd. Wij schudden geen handen meer, maar begroeten je graag met een glimlach.

Alle medewerkers van Het Notarieel houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Gezien de grootschaligheid van dit virus kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele negatieve gevolgen voor jouw gezondheid, maar wij proberen zoveel mogelijk risico’s te beperken.

Medewerkers

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Er vindt geen uitwisseling plaats van medewerkers tussen onze kantoren. Zo hopen we de continuïteit en de doorgang van de afspraken de komende weken zoveel mogelijk te waarborgen. Medewerkers die vanuit huis werken zijn zowel telefonisch als per e-mail gewoon bereikbaar.

Op onze website zullen wij deze informatie bijwerken als er nieuwe richtlijnen van toepassing worden. Raadpleeg daarom regelmatig onze website www.hetnotarieel.nl

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op telefoonnummer 038 – 427 34 10 of per e-mail via info@hetnotarieel.nl

Het Notarieel juni 2021