COMM.1214 - Campagne Jeannette harder - campagnebeeld 2

Gefeliciteerd, Jeannette Harder!

Eind vorig jaar werd onze collega Jeannette Harder beëdigd tot toegevoegd notaris in Meppel. Een eervolle stap in haar loopbaan binnen het notariaat!

Jeannette Harder: “Iedereen maakt in het leven grote dingen mee. Denk bijvoorbeeld aan een huis kopen of een bedrijf starten, maar ook aan de zorg voor later als je er zelf niet meer bent. Dan geeft het rust als zaken goed geregeld zijn. Wij kijken hier samen met onze cliënten zorgvuldig naar en leggen de afspraken vast in een akte. Denk aan een testament, een levenstestament, huwelijkse voorwaarden of een bedrijfsoverdracht. Daarnaast helpen we ook bij het afwikkelen van nalatenschappen en zorgen we er als familienotaris voor dat onze cliënten rustig kunnen slapen.”

Jeanette is sinds 17 oktober 2022 toegevoegd notaris, wat inhoudt dat zij dezelfde taken en bevoegdheden heeft als de notaris en deze taken als zijn rechterhand uitvoert. Jeannette: “Elke situatie of behoefte is uniek en vraagt om een eigen advies. Omdat ons werk niet alleen maatwerk, maar ook mensenwerk is. Dat maakt ons werk afwisselend en interessant.”

Haar werkgever notaris Bart Lever staat sinds 2015 aan het roer van het kantoor in Meppel, nadat hij de praktijk van zijn vader Berend overnam. Lever Notarissen is reeds jarenlang een begrip in Meppel en omstreken. Deze familiebedrijfshistorie is een waardevolle component binnen de notarispraktijk, die - ook na de aansluiting bij Het Notarieel in 2018 - gekoesterd blijft. Notariswerk is mensenwerk en mensen vinden het fijn als ze voor hun familie- en ondernemerszaken bij een vertrouwd adres in hun eigen omgeving terecht kunnen.

Het team van notaris Bart Lever telt 17 medewerkers. Samen leveren ze een belangrijke bijdrage bij grote levensmomenten voor hun cliënten. Bart Lever zegt hierover: “We staan met ons hele team elke dag maximaal klaar voor onze cliënten. Ik heb een brede notarispraktijk, want we kunnen onze cliënten vanuit 4 rechtsgebieden adviseren, namelijk familierecht, particulier en commercieel vastgoed en ondernemingsrecht. Daarnaast heb je als notaris ook een verantwoordelijkheid richting je omgeving en de samenleving. Daarom ben ik naast mijn werk ook actief in de netwerken en leveren we regelmatig een bijdrage aan lokale activiteiten in de stad.” Jeannette sluit af: ”We denken mee en adviseren, zodat onze cliënten weten dat alles goed geregeld is. En dat geeft aan beide kanten heel veel voldoening!”

Wil je meer weten over onze dienstverlening of nader kennismaken met ons team in Meppel? Klik dan op onderstaande button.