Join our team

Join het HN Content Team!

Het HN Content Team zoekt jou!

Online is tegenwoordig hetzelfde als ontbijten of boodschappen doen: het maakt deel uit van je dag. Alles wat we willen weten zoeken we online op. Een stedentrip, gegevens over bedrijven of personen, reviews, dat leuke jasje;... hup! Snel naar Google. Niks is te gek en 'alles' is beschikbaar.

Krachtig zichtbaar zijn

Maar 'alles' is ook online víndbaar. Dat maakt online een krachtig en machtig medium, volop kansen en risico's. Die risico's wil je maximaal beperken. En de kansen? Optimaal benutten! En daar kunnen wij jouw hulp supergoed bij gebruiken.

HN online kanalen

HN heeft centraal 1 LinkedIn pagina (voor zakelijk nieuws) en 1 Instagram pagina (onze 'Werken Bij'). Op onze online kanalen spreken we verschillende doelgroepen aan, met hier en daar wat overlap. Elk kantoor heeft haar eigen Facebook pagina, waar we leuke lokale weetjes laden. Om krachtig zichtbaar te zijn, willen we deze kanalen optimaal vullen en benutten. Jouw lokale nieuws lokaal zichtbaar maken; dat is het idee.

Jouw fotomoment!

Word jij onze ogen en oren in jouw werkgebied? Dan help jij jouw kantoor om krachtig zichtbaar te zijn. Een belangrijk moment? Foto! Is er iets te vieren? Foto! Sportwedstrijd? Foto + filmpje! Pak het moment, leg het vast en maak het zichtbaar.

Enthousiast? Meld je dan snel bij ons aan! Dan nodigen wij (Robin en Ingrid "van Communicatie") je binnenkort uit voor de eerste HN Content Creatie. Wat je daar gaat zien en horen is een verrassing. Maar dat wij je gaan helpen om optimaal geïnspireerd te worden en het maximale voor jouw kantoor eruit te halen staat vast!

Join the club! Join het HN Content Team!

Wewantyou