Notaris nabij Raalte

Op zoek naar een notaris nabij Raalte? Schakel Het Notarieel in.

Wij zijn al jarenlang de betrouwbare partner als het gaat om notariszaken in verschillende soorten rechtsgebieden. We hebben jarenlange ervaring in vele rechtsgebieden, van familierecht tot ondernemingsrecht en van particulier vastgoed tot aan commercieel vastgoed.

De diensten van ons notariskantoor nabij Raalte

Onze medewerkers zijn zeer ervaren en hebben ieder hun eigen specialismen. Hierdoor kunnen wij voor al onze klanten klaar staan. Of het nu gaat om het opstellen van een testament of samenlevingscontract. Onze notarissen helpen je hier graag bij. Neem contact op met ons.

Wij hebben specialisten zitten die je helpen bij jouw onderneming. Bijvoorbeeld bij het fuseren van de onderneming of met het wijzigen van de statuten van het bedrijf. Voor vele zaken heb je een goede notaris nodig. Daarvoor ben je bij onze notaris nabij Raalte aan het juiste adres.

Iedereen voelt zich thuis bij Het Notarieel

Wij hebben een hoge klanttevredenheidsscore. Door onze ervaring en klantgerichtheid weten wij precies wat onze klanten nodig hebben. Hierdoor voelt elke klant zich thuis bij Het Notarieel. Door onze aandacht en zorg maken wij als notariskantoor het verschil.
Notaris Dick Timmerman: “Het Notarieel is een notariskantoor waar iedere klant zich thuis voelt; van de oude dame die een testament wil maken, tot de grote ondernemer die zijn vastgoedportefeuille wil uitbreiden.”

Notaris nodig nabij Raalte, zowel particulier als zakelijk

Woon je in Raalte en heb je een notaris nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke klanten staan wij klaar. Belangrijke zaken wil je snel en vooral goed geregeld hebben. Onze volle aandacht heeft u vanaf het moment dat u ons belt. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0548 – 37 49 10 of een e-mail te sturen naar info@hetnotarieel.nl.

Notaris nabij Raalte inschakelen

Als je op zoek bent naar een notaris in Raalte, Zwolle, Deventer, Rijssen-Holten, Kampen, Almelo, Hengelo, Enschede, Nijverdal of Meppel dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk het notariskantoor van de regio. Schakel Het Notarieel in. Alle vier de kantoren bevinden zich op kleine rij afstand van Raalte.

Contactgegevens

T: 038 - 427 34 10
E:  info@hetnotarieel.nl

Bezoekadres

Eekwal 8
8011 LD Zwolle

Plan je route

Postadres

Postbus 1493
8001 BL Zwolle

Overige gegevens

KVK: 63561077
BTW: NL 8552.92.179.B.01

Derdengelden Het Notarieel Zwolle

ING bank: NL41 INGB 0653 3291 05
Rabobank: NL27 RABO 0119 5161 79