mannen zakelijk

Starten van een onderneming

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Financiële, maar ook risico’s die impact hebben op je privéleven. Denk bijvoorbeeld aan je aansprakelijkheid.

Bij het starten van je eigen onderneming komt veel kijken. Niet alleen een goed ondernemingsplan is belangrijk. Ook de rechtsvorm en de financiering zijn bepalend. De notaris kan hierin een belangrijke rol spelen. Wij helpen je onder andere graag bij het maken van de juiste keuzes.

Rechtsvorm bepalen

Bij het starten van je eigen onderneming is het belangrijk om goed na te gaan welke rechtsvorm je kiest voor je eigen bedrijf. Die keuze kan namelijk van invloed zijn op je zakelijke en op je privé vermogen.

Ondernemen met partners

Ga je ondernemen met meerdere partners? Dan zul je meer moeten regelen. Want hoe goed je het samen ook kunt vinden, onderlinge afspraken op papier zetten is in elke situatie verstandig.

Wij staan voor je klaar

Het Notarieel heeft een grote ondernemingsrechtpraktijk. Met juristen en specialisten die je snel van een goed en persoonlijk advies kunnen voorzien. Regel alles zakelijk en goed. Zodat je ook privé niet voor verrassingen komt te staan.