Inbreng van aandelen | Het Notarieel

Werken bij Het Notarieel

Bij Het Notarieel zijn wij altijd op zoek naar professionals en nieuwe talenten die het leuk vinden om ons team te komen versterken. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten!

Wat bieden wij jou

01.

Een uitdagende en afwisselende baan

Een leuke baan waarbij je veel mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. Waarbij wij jou het vertrouwen en de ruimte willen geven om het beste uit jezelf te halen. Je persoonlijke groei draagt bij aan de ontwikkelingen van het hele team. Je werkt vanuit een team en staat er nooit alleen voor.

02.

Dynamische werkomgeving

Op onze kantoren heerst een informele en prettige werksfeer waar je je hopelijk al snel thuis voelt. Professioneel en gezelligheid gaan heel goed samen. Uitjes, gezamenlijke lunches en kantoorborrels worden dan ook regelmatig georganiseerd. Het Notarieel is dynamische organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Geen stoffig imago maar vooruitstrevend en eigentijds!

03.

Prettige arbeidsvoorwaarden

Naast investeren in kennis en opleiding vinden wij gezondheid en vitaliteit minstens zo belangrijk. Werk en privé in balans is een van onze pijlers. Wij bieden moderne arbeidsvoorwaarden met marktcomfort salaris en veel flexibiliteit.

Onze vacatures

Bekijk hieronder het aanbod van onze openstaande vacatures. Solliciteer en wie weet ga je binnenkort voor ons aan de slag.