Inbreng van aandelen | Het Notarieel

Werken bij Het Notarieel

Bij Het Notarieel zijn wij altijd op zoek naar professionals en nieuwe talenten die het leuk vinden om ons team te komen versterken. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten!

Onze vacatures

Bekijk hieronder het aanbod van onze openstaande vacatures. Solliciteer en wie weet ga je binnenkort voor ons aan de slag.

Wat bieden wij jou

01.

Uitdaging en afwisseling

Een uitdagende baan waarin je volop mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Waarbij wij jou de ruimte en het vertrouwen geven om het beste uit jezelf te halen. Jouw persoonlijke groei draagt bij aan de ontwikkeling van het hele team. En door slim gebruik te maken van elkaars expertise sta je er nooit alleen voor.

02.

Dynamiek en gezelligheid

Het Notarieel is een dynamische organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Geen stoffige cultuur, maar vooruitstrevend en eigentijds! Op onze kantoren heerst een informele en prettige werksfeer. Je thuis voelen is wat ons betreft een must om lekker te kunnen werken. Serieus met je vak bezig zijn en gezelligheid gaan heel goed samen. Uitjes, gezamenlijke lunches en kantoorborrels worden dan ook regelmatig georganiseerd.

03.

Prettige arbeidsvoorwaarden

Naast investeren in kennis en opleiding vinden wij gezondheid en vitaliteit minstens zo belangrijk. Werk en privé in balans is een van onze pijlers. Wij bieden moderne arbeidsvoorwaarden met marktconform salaris en veel flexibiliteit.