Het Notarieel Rijssen-Holten

Het Notarieel is een zelfstandig kantoor met een full service praktijk. Op deze manier kunnen we particulieren en ondernemers begeleiden bij juridische vraagstukken.

Mensenwerk! Want dat is wat wij doen. Of het nu om de aankoop van een nieuwe woning gaat, een bedrijfsoverdracht of het opmaken van testamenten. Het blijft altijd mensenwerk. Dat maakt ook dat we het vol passie en professionaliteit kunnen doen. Betrouwbaar samenwerken. Dat is waar wij voor staan.

In de afgelopen jaren heeft Het Notarieel zich gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Eén van de vele specialisaties van Marina Stokroos, de notaris op ons kantoor in Rijssen-Holten, is haar expertise op het gebied van glasvezelnetwerken. Niet alleen in de regio een bekend fenomeen, maar ook vanuit het hele land weet men ons kantoor in Rijssen hiervoor te vinden.

Marina Stokroos is al jaren een vertrouwd gezicht binnen Het Notarieel. Sinds 2019 heeft ze de praktijk van haar voorganger, notaris IJzerman, overgenomen en is ze dé notaris in Rijssen-Holten.

Het notariskantoor in Rijssen-Holten

Het kantoor is gevestigd aan de Watermolen 90 in Rijssen. De goede verbinding met de A1 en meerdere provinciale wegen, zorgen ervoor dat je makkelijk bij ons notariskantoor kunt komen. Achter het kantoor en in de omgeving zijn diverse (gratis) parkeermogelijkheden. Het pand is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Wij staan ook voor je klaar in omgeving Rijssen-Holten:

  • Notaris in Wierden
  • Notaris in Markelo
  • Notaris in Goor
Het Notarieel Rijssen-Holten Het Notarieel Rijssen-Holten
Vergaderruimte Het Notarieel Rijssen-Holten Vergaderruimte Het Notarieel Rijssen-Holten
Vergaderruimte Notariskantoor Het Notarieel in Rijssen-Holten Vergaderruimte Notariskantoor Het Notarieel in Rijssen-Holten
Hal bij Het Notarieel Rijssen-Holten Hal bij Het Notarieel Rijssen-Holten

Contactgegevens

T: 0548 - 374 910
E:  info@hetnotarieel.nl

Postadres

Postbus 201
7460 AE Rijssen

Bezoekadres

Watermolen 90
7461 AZ Rijssen

Plan je route

Overige gegevens

BTW: NL 8534.57.074.B.01
KvK: 59392061

Derdengelden Het Notarieel Rijssen-Holten

ING bank: NL74 INGB 0008 1948 97
Rabobank: NL04 RABO 0347 3007 23

Ontmoet team Rijssen-Holten

Omdat jij alles gewoon goed geregeld wilt hebben. Het Notarieel biedt jou die service en zekerheid.

Al onze medewerkers