Notariskantoor Het Notarieel Zwolle | Eekwal 8

Het Notarieel Zwolle

Bij Het Notarieel Zwolle helpen wij je graag goed, snel en persoonlijk. Met kennis en passie voor het vak.

Want naast vakmensen zijn we vooral ook mensen-mensen, met een stevige juridische achtergrond. Professionals die van hun vak houden en die hun werk en jouw zaak serieus nemen. Die duidelijke taal spreken; ongeacht hoe complex een situatie kan zijn. We gaan vérder en vinden oplossingen.

Sinds 2006 is Het Notarieel een begrip aan de Eekwal in Zwolle en daarmee het eerste kantoor van Het Notarieel. Sinds 2013 zijn er verschillende kantoren aangesloten bij de vloot. Daarmee is Het Notarieel het grootste onafhankelijke notariskantoor van Nederland.

Het Notarieel is een notariskantoor waar iedere klant zich thuis voelt; van de dame op leeftijd die haar testament wil opmaken, tot de ondernemer die zijn vastgoedportefeuille wil uitbreiden.

Gespecialiseerd team

Al jaren zijn de oprichters Dick Timmerman en Peter Fijn een bekend gezicht in Zwolle en omgeving. Het Zwolse kantoor heeft vijf notarissen. Dit zijn: Dick Timmerman, Anne-Marie Smelt, Elsbeth Zijlstra, Lotte van der Ploeg en Pieter Goudriaan.

Het kantoor in Zwolle is specialist in elk notarieel rechtsgebied. Zo kunnen wij naast vraagstukken op het gebied van particulier vastgoed en familierecht je ook vakkundig adviseren op het gebied van commercieel vastgoed en ondernemingsrecht.

De locatie

Het monumentale pand aan de Eekwal kent naast de trap bij de vooringang ook een achteringang, die tevens goed bereikbaar is voor rolstoelgebruikers. Wij hebben diverse spreekruimtes op de begane grond. Het kantoor heeft gratis parkeerplekken op het eigen terrein gelegen voor het pand.

Daarnaast zijn er betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Parkeergarage Emmawijk, Q-park Maagjes Bolwerk en de parkeerplaatsen aan de Potgieterssingel zijn op loopafstand.

Contactgegevens

T: 038 - 427 34 10
E:  info@hetnotarieel.nl

Bezoekadres

Eekwal 8
8011 LD Zwolle

Plan je route

Postadres

Postbus 1493
8001 BL Zwolle

Overige gegevens

KVK: 63561077
BTW: NL 8552.92.179.B.01

Derdengelden Het Notarieel Zwolle

ING bank: NL41 INGB 0653 3291 05
Rabobank: NL27 RABO 0119 5161 79