Het Notarieel | Notaris in Emmeloord

Het Notarieel Emmeloord

Bij Het Notarieel Emmeloord helpen wij je graag goed, snel en met veel plezier.

Belangrijke zaken wil je graag goed geregeld hebben. Onderwerpen waar je misschien niet dagelijks mee te maken hebt, maar die wel heel belangrijk en bepalend kunnen zijn. Bij Het Notarieel weten we waar we op moeten letten. Nemen we de tijd om je uitleg te geven. Zodat jij begrijpt waarom het goed geregeld is.

Gespecialiseerd team

Sinds 2020 is het kantoor Pekel en Klein notarissen samen gegaan met Het Notarieel. Mede door deze samenvoeging is er toegang tot een breed netwerk van gespecialiseerde professionals en is er sprake van dienstverlening op hoog niveau. Het kantoor heeft alle kennis en kunde in huis om haar klanten goed te adviseren, en biedt hulp en expertise op het gebied van ondernemingsrecht, familierecht en particulier- en commercieel vastgoed.

mr. Hans-Willem Heetebrij is één van de vertrouwde gezichten van het kantoor. Hans-Willem is actief in de algemene notarispraktijk en is hij specialist in commercieel en agrarisch vastgoed en familierecht. Hij legt notariszaken op een duidelijke en heldere manier aan je uit. Precies waar jij behoefte aan hebt!

De locatie

Het kantoor in de Noordoostpolder ligt dichtbij het centrum van Emmeloord en de uitvalswegen. Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein voor het pand. De spreekkamers bevinden zich op de begane grond en zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Contactgegevens

T: 0527 - 615 931
E:  emmeloord@hetnotarieel.nl

Bezoekadres

Ecopark 42
8305 BK Emmeloord

Plan je route

Postadres

Ecopark 42
8305 BK Emmeloord

Overige gegevens

BTW 8606.33.573.B.01
KvK 76467759

Derdengelden Het Notarieel Emmeloord

ING bank: NL56 INGB 0663 9620 72
Rabobank: NL29 RABO 0114 2494 31