Notaris Nieuwegein, Marconibaan 57 | Het Notarieel

Het Notarieel Nieuwegein

Bij Het Notarieel Nieuwegein staan echte mensen-mensen voor je klaar. We helpen je graag met advies op het gebied van particulier en commercieel vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht.

Notaris Nieuwegein

Jouw verhaal, dat is voor ons belangrijk. We nemen de tijd om naar je te luisteren en helpen je bij jouw juridische vragen. Of het nou om de aankoop van je droomhuis gaat, het starten of het verkopen van je bedrijf of het opmaken van je testament. Het blijft altijd mensenwerk. Wij geven antwoord op al je vragen. Ook op de vragen die je niet stelt.

Gespecialiseerd team

Het team van Het Notarieel Nieuwegein helpt je graag. Notaris Mitchell Jacometti is een jonge notaris met passie en enthousiasme voor het vak. Hij wordt bijgestaan door een divers team van professionals die allemaal verschillende achtergronden en ervaringsniveaus hebben. Het team bestaat uit zowel ervaren professionals met jarenlange ervaring in de notariële sector als net startende professionals die aan het begin staan van hun carrière.De locatie

Het kantoor is gevestigd in een kantorencomplex. Hierdoor is het pand goed te bereiken vanaf zowel de A2 als de A12. Het kantoor beschikt over meerdere liften en is rolstoeltoegankelijk. Er is gratis parkeergelegenheid voor het pand.

Bezoekadres

Marconibaan 57
3439 MR Nieuwegein

Plan je route

Postadres

Marconibaan 57
3439 MR Nieuwegein

Overige gegevens

BTW: NL 8629.29.623.B.01
KVK: 83596585

Derdengelden Het Notarieel Nieuwegein

ING bank: NL08 INGB 0674 5950 09