mannen zakelijk

Bedrijfsvastgoed

Toe aan een nieuw uitzicht? De aanschaf van een bedrijfs- of kantoorpand begint bij inzicht.

Inzicht in financiële, juridische en fiscale aspecten van de aankoop. Denk hierbij aan de wet- en regelgeving rondom de overdrachtsbelasting, de koopakte en ook de (eventuele) hypothecaire financiering.

Met de expertise die wij bij Het Notarieel in huis hebben op het gebied van ondernemingsrecht en bedrijfsvastgoed, kunnen we jou adviseren in elke specifieke situatie.

Beleggen in vastgoed

Misschien heb je er al eens over nagedacht. Investeren in onroerend goed om zo in de toekomst een leuk centje over te houden. Een hele leuke, maar ook spannende gedachte. Want bij beleggen in vastgoed komt wel het een en ander kijken. Het is meer dan het aankopen van een woning en deze verhuren. Voor het verkrijgen van een beleggingshypotheek gelden andere regels, dan wanneer je een reguliere hypotheek wilt afsluiten. Ook moet je rekening houden met de regels die gelden voor verhuur. En is het belangrijk om na te denken over het verwachte rendement. Investeren in vastgoed is een rendabele belegging. Maar het vergt de nodige aandacht en voorbereiding.

Vastgoedfondsen

Beleggen in vastgoedfondsen kent veel voordelen. Je koopt zelf geen onroerend goed. Dus draag je ook niet de de lasten en verantwoordelijkheden die daarmee gepaard gaan. Wel krijg je een mooi rendement.

Wij staan voor je klaar

Op zoek naar een notaris gespecialiseerd in commercieel en bedrijfsvastgoed? Bij het juridisch vormgeven van vastgoedfondsen kun je vertrouwen op de specialisten van Het Notarieel. Wij hebben een groot team aan vastgoed specialisten. Die volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de wet- en regelgeving.