Notarieel_Groepsfoto_01

Pieter is notaris!

Goed nieuws! Onze Pieter Goudriaan is benoemd tot notaris!
Voor wie Pieter nog niet kent: Pieter is specialist op het gebied van vastgoed, met een extra focus op nieuwbouwprojecten, gebiedsontwikkelingen en zakelijke financieringsvraagstukken. Daarnaast is Pieter voor al onze vestigingen druk bezig met de toekomst van Het Notarieel op het gebied van innovatie en digitalisering.

Sinds 2021 is Pieter werkzaam bij ons kantoor in Zwolle. Hij heeft vanaf dag één veel ervaring en kennis ingebracht. We zijn daarom enthousiast over de toevoeging van zijn deskundigheid aan ons team.

De keuze voor Het Notarieel

Pieter heeft in 2021 voor Het Notarieel gekozen, omdat we groot en klein zijn. Groot, omdat we meerdere vestigingen hebben in het land. We hebben alle rechtsgebieden in huis en alle vestigingen maken gebruik van de gezamenlijke expertise. Dat zorgt ervoor dat we op elke cliëntvraag een antwoord hebben. Maar Het Notarieel is ook klein, omdat we lokaal actief zijn in onze eigen steden. We vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, zodat de drempel om contact met ons op te nemen of een vraag te stellen laag is. Deze toegankelijkheid en bereikbaarheid voor zowel particulieren als ondernemers past bij Pieter.

Maar notaris zijn bij Het Notarieel heeft nog een ander groot voordeel. We hebben een centrale backoffice tot onze beschikking die de vestigingen ondersteunt in de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan de boekhouding, ICT, communicatie, officemanagement en HRM. Zij focussen zich op de ‘regelzaken’, waardoor de notarissen zich kunnen richten op de vraagstukken en opdrachten van de cliënt.

De toekomst

Met de toetreding van Pieter als notaris heeft Het Notarieel Zwolle vier notarissen; Lotte van der Ploeg, Anne-Marie Smelt, Elsbeth Zijlstra en Pieter Goudriaan. Waar is Dick Timmerman dan? Dick zal eind van dit jaar geen notaris meer zijn.
Pieter neemt de dagelijkse leiding over de vastgoedpraktijk van Dick over. Is Dick dan weg? Nee, Dick blijft verbonden aan Het Notarieel, mag akten blijven tekenen en Dick zul je ook zeker nog tegenkomen in de Zwolse netwerken.
Peter Fijn is inmiddels ook geen notaris meer. Peter blijft als CFO verbonden aan Het Notarieel. Hij focust zich op de overkoepelende aspecten van Het Notarieel en is daarnaast nauw betrokken bij uitbreidingen met toekomstige vestigingen.

Zo is Het Notarieel goed voorbereid op de toekomst, zodat we onze cliënten de beste service kunnen blijven bieden.