Oud stel

Estate Planning

Met estate planning heb jij alles rondom jouw vermogen goed geregeld. Zodat je jouw nabestaanden zonder zorgen achterlaat.

Daarnaast heeft estate planning het doel om opgebouwd vermogen zo voordelig mogelijk over te dragen aan erfgenamen. Het is een goed opgesteld plan, waarmee je ervoor zorgt dat bezittingen zo goedkoop mogelijk binnen de familie blijven. Of van generatie op generatie overgaan.

Goed geregeld voor alle generaties

Het is bedoeld om alles goed te regelen en te beheren in de verschillende fases in het leven. Bij estate planning leg je over een langere periode verbanden tussen de diverse rechtsgebieden vast. Het gaat bijvoorbeeld om het fiscaal en juridisch adviseren bij testamenten, schenkingen, bedrijfsopvolging en het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Begeleiding bij estate planning

Onze estate planning experts zijn gespecialiseerd in de juridische en fiscale begeleiding van jouw vermogen. Voor nu en in de toekomst. Zodat jouw nabestaanden zonder zorgen achterblijven. Bij Het Notarieel hebben wij meerdere specialisten die aangesloten zijn bij EPN.