Man met baby

Testament

Als jij er niet meer bent. Wie is er dan verantwoordelijk voor jouw bezittingen en schulden? Hoe wordt jouw vermogen verdeeld? Met een testament regel je het en hou je alles in eigen hand.

Wil je er zeker van zijn, dat je alles goed geregeld hebt voor later? Laat dan al je wensen bij de notaris vastleggen in een testament. Hiermee bepaal je zelf hoe jouw erfenis verdeeld wordt. En wie je erfgenamen zijn en wie niet. Wanneer je geen testament hebt is de wettelijke verdeling van toepassing.

Goed geregeld voor iedere situatie

Ben je alleenstaand, samenwonend, gehuwd of heb je een samengesteld gezin? Heb je een eigen onderneming, waar je alles goed voor wil regelen voor het geval je er niet meer bent? Ben je vermogend of heb je juist wat minder te besteden? Wat je situatie ook is, de specialisten van Het Notarieel hebben een passende regeling. Voor nu én voor later.

Er zijn veel gebeurtenissen in het leven die invloed kunnen hebben op jouw testament. Controleer daarom met enige regelmaat of je testament nog steeds aansluit op jouw wensen en persoonlijke situatie.

Testament opstellen

Hoe kun je jouw bezittingen het best verdelen? Nadenken over je testament kan ingewikkeld zijn. Het Notarieel helpt je jouw wensen vast te leggen. Wij adviseren over de fiscale aspecten en helpen je met persoonlijke afwegingen.