mannen zakelijk

Project­ontwikkeling

Als projectontwikkelaar is het prettig om te weten dat je één aanspreekpunt hebt. En dat je gedurende het gehele project kunt rekenen op vakkundige hulp en advisering.

Elke projectontwikkelaar of aannemer wil dat alle zaken goed, accuraat en met de juiste kennis worden behandeld. Gedurende een project heb je immers al met zoveel partijen te maken. Je bezighouden met het werk van de notaris is dan het laatste waar je op zit te wachten.

Een vertrouwd gezicht

Het Notarieel is inmiddels al jaren als projectnotaris betrokken bij grote nieuwbouwprojecten en herstructureringen en daarmee een vertrouwd gezicht in de vastgoedwereld.

Ons kantoor kent dan ook een grote afdeling met commercieel vastgoed specialisten, die het gehele project zullen begeleiden. Van alle voorbereidende werkzaamheden en juridische onderzoeken, tot aan de overdracht van de nieuwbouwwoning aan de uiteindelijke kopers.

Wij staan voor je klaar

Met de specialisten op de juiste plek, is Het Notarieel dé partner voor een professionele samenwerking tijdens en na het project. Neem contact op voor de mogelijkheden.